Indvendigt malerarbejde - farver og strukturer kan ændre dit hjem

Det kan være, at vinduerne skal indrammes i en farve, kommoden eller andre møbler have en kulør, loft og vægge den samme farve eller en af væggene skal have et dekorativt tapet. Det kan også være, at gulvet skal være farverigt og lakeres. Måske skal væggene have en struktureret overflade med speciel spartel eller microcement. Måske med metaller i? Mulighederne er mange.

Skal børneværelset have en dekoration malet på væggen? Skal marmorfliserne på badeværelset have selskab af farvede vægge? Skal den lange gang males mørk med effektfulde stjerner? Skal de gamle køkkenlåger have en ny, moderne farve? Skal trægulvet have kulør og lakeres? Skal fjernsynsstuen gøres hyggelig med et blomstret tapet? Skal den ene væg i soveværelset have en struktur i overfladen med metaleffekter i farven? Skal gæstetoilettet piftes op med et stribet tapet? Indvendigt malerarbejde er mange ting – og farve kan ændre dit hjem.

Indvendigt malerarbejde er både forarbejdet med slibning, afvaskning, spartling og mellemmaling. Vil du nå sikkert i mål med indvendigt malerarbejde, så brug en professionel maler

Indvendigt malerarbejde kan forvandle dit hjem.