Professionelt malerarbejde med kvalitetsstempel

Når du vælger et malerfirma gennem En Rigtig Maler, får du ikke bare et hvilket som helst malerarbejde. Du får professionelt malerarbejde og malerrådgivning med kvalitet og kompetence.

Det farverige M er vidne om kompetente malere med uddannelse, viden og erfaring, hvor fagligheden er i top.

Find maler i nærheden af dit område hvor du ønsker, at opgaven skal foregå. Du kan let finde en overskuelig liste over alle kvalitetsstemplede malere, der er en del af En Rigtig Maler, ved at indtaste enten by eller postnummer i søgefeltet. Så snart du har indtastet det ønskede område, får du også de direkte kontaktoplysninger på de respektive malerfirmaer, så du let kan tage kontakt i forbindelse med det kommende malerarbejde.

Ønsker du at se, om en specifik maler er en del af En Rigtig Maler, kan du indtaste firmanavn eller CVR-nummer i søgefeltet, hvorefter du får resultatet med det samme. Dette er din garanti for professionelt malerarbejde af høj kvalitet.

Du får professionelt malerarbejde og malerrådgivning med kvalitet og kompetence.

Professionelt malerarbejde for private og erhverv

Malerarbejde findes i et væld af omfang, størrelser og varianter, men det er heldigvis ikke noget, der stopper En Rigtig Maler!

De mange tilknyttede malere varetager tusindvis af forskellige opgaver, og intet er hverken for stort eller for småt. De er på pletten, hvad enten der skal males lofter og vægge, eller hvis der er tale om opsætning af tapet, væv eller filt. De varetager ligeledes også malerarbejde udendørs.

Danske Malermestres medlemmer tager sig af alle slags maleropgaver.

Professionelt malerarbejde

Er både for private og erhverv. I samarbejde med det valgte malerfirma aftaler I sammen opgavens omfang og det ønskede resultat. Her kan I med fordel også drøfte eventuelle udfordringer, eller hvis der er medarbejdere eller beboere til stede på adressen, mens arbejdet udføres.

Find den helt rigtige maler i dit lokalområde og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til processen eller det færdige malerarbejde.

En Rigtig Maler er en del af Danske Malermestre, der er både arbejdsgiverforening og brancheorganisation for de fleste danske malerfirmaer. Vi har kontor i både København og Aarhus og repræsenterer omtrent 1300 medlemmer.

Professionelt malerarbejde er både for private og erhverv.

Lad en professionel varetage alt malerarbejde

Afhængigt af opgavens størrelse kan det være fristende at gå i gang med langt det meste malerarbejde selv. Sandheden er dog, at også langt de fleste mennesker går død i processen, da det oftest er mere omfattende end først forventet. Du kan derfor med fordel allerede være sikker på et flot resultat ved at booke en professionel maler, der yder professionelt malerarbejde.

Malerarbejde er meget mere end blot to lag maling og så bare hænge billederne op igen. Det kræver forberedelse og en masse forarbejde.

De to lag maling er faktisk blot malerens allersidste opgave - og faktisk også den mest ligetil. Det er forarbejdet og mellemarbejdet der tager tid, men sikrer det flotteste resultat til sidst.

Professionelt malerarbejde er oftest opdelt i fem trin, afhængigt af nuværende stand og ønskede slutresultat.

Brug en professionel maler – malerarbejde er så meget mere end blot to lag maling.

Disse fem trin er:

Dette er nok til at tage pusten fra de fleste samt give trætte arme og utålmodige prust. Når du vælger en kompetent malerrådgivning, er du heldigvis helgarderet med en professionel maler med uddannelse og den nødvendige viden. Hertil er der jo også hele håndelaget og flere års øvelse.

Skrabning og slibning

Grundmaling

Spartling og slibning

 

Mellemmaling og filt/væv

 

Færdigmaling i ønsket farve