Hvad er En Rigtig Maler?

De rigtige malere arbejder alle steder; vi kommer ud til både den lille lejlighed, hvor stuen skal friskes op, og vi står på de store stilladser i byen og giver facaderne kulør.

Vi kender både Christiansborgs kringlede gange og parcelhusets rette vinkler. Vi sætter tapet op, vi maler hvidt, vi maler blåt, vi maler historien frem i de gamle huse, og vi ved hvordan et kontorlandskab kan få liv og varme ind i hverdagen.

Uanset hvem du er, så er malermesteren altid klar til at give gode råd. Det er enkelt. Vælg malermesteren med det kulørte M, så er du på rette vej.

De rigtige malere arbejder alle steder – både i den lille lejlighed, de store stilladser, facaderne, huset og slottet.

Det får du med En Rigtig Maler

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til dine forventninger, har du adgang til at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn. Ankenævnet vil i første omgang give Danske Malermestre fire uger til at løse sagen. Hvis ikke det lykkes, vil Ankenævnet tage stilling til sagen. Får du medhold i din klage, er vores medlem forpligtet til at efterkomme Ankenævnets afgørelse.

Du får altså garantiordning, overenskomst, styr på arbejdsmiljø og produkter, uddannelse og viden, rådgivning om farvesætning og produktvalg, høj kvalitet samt en professionel samarbejdspartner med En Rigtig Maler.

Lever malerarbejdet ikke op til dine forventninger, har du adgang til at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn.

Kvalitetsstemplet En Rigtig Maler

En Rigtig Maler er veluddannet, er stolt af sit arbejde og sin profession, udstråler arbejdsglæde og giver kunderne en garanti for kvalitet i arbejdet. Med ægte malersvende og malermestre fortsætter Danske Malermestre markedsføringen af de professionelle malere. Det farverige M illustrerer, at vi er det professionelle malerfag. Det er En Rigtig Maler, som kunderne skal vælge, hvis de skal have malet.

Det farverige M illustrerer, at vi er det professionelle malerfag.

Hvem står bag En Rigtig Maler

Danske Malermestre står bag En Rigtig Maler. Danske Malermestre er arbejdsgiverforening og brancheorganisation for de fleste af Danmarks malervirksomheder. Danske Malermestre består af 33 laug og lokalforeninger, og har sekretariat i både København og Aarhus. Foreningen repræsenterer cirka 1300 medlemmer med en samlet lønsum på næsten to milliarder kroner.

Se mere på Danske Malermestre

Danske Malermestre – en arbejdsgiver- og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder - står bag En Rigtig Maler.