Maleteknik

Maleteknik er afgørende, når murstensvæggen, en spartlet væg eller tapetet skal sættes op. Det er vigtigt, at bruge den rette mængde af det aktuelle materiale eller produkt. Derfor tager uddannelsen til maler tre et halvt år. Udover gode kvalitetsprodukter kræver det masser af øvelse, at få det rette håndelag. Det gælder også beskæringer.

Danske Malermestres medlemmer og deres ansatte er faguddannede malere. Uddannelsen giver malerne en viden om farver, stil, materialer og forskellige maleteknikker. De lærer om alle faser fra rådgivning af kunden, bundbehandling og klargøring og endelig tapetsering, maling eller lakering.

På skolen undervises malerne i for eksempel farvelære, materialelære, tegning, maleteknik, opmåling, matematik, service og arbejdsmiljø.

Danske Malermestres medlemmer er derfor klædt på til at rådgive dig om for eksempel farvesætning og materialevalg og kan sammen med dig finde den optimale løsning for din opgave.

Danske Malermestres medlemmer er eksperter i maleteknik – og er derfor klædt på til at rådgive dig om for eksempel farvesætning og materialevalg.