Find maler

Find En Rigtig Maler i dit nærområde blandt de professionelle malere i Danske Malermestre. Her finder du malerfirmaer med garantiordning og du kan booke dem allerede i dag. Det er nemt og bekvemt at få en oversigt over professionelle malere tæt på dig.

Vil du vide mere om hvem, der står bag En Rigtig Maler, så klik ind på www.malermestre.dk.

Læs mere om Find maler
Danske Malermestres garantiordning sikrer korrekt udført malerarbejde.

Garantiordning

Alle medlemmer af Danske Malermestre er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning, der sikrer kunderne håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde. Derfor skal du vælge En Rigtig Maler.

Vil du vide mere om hvem, der står bag En Rigtig Maler, så klik ind på www.malermestre.dk.

Læs mere om Garantiordning
En Rigtig Maler i fuld koncentration under malerarbejdet.

Professionelt malerarbejde

Få udført professionelt malerarbejde af superligaen af danske malerfirmaer, som er medlemmer i Danske Malermestre. En Rigtig Maler er et kvalitetsstempel af alt slags malerarbejde med en stærk organisation i ryggen.

Find En Rigtig Maler uanset om du skal have udført professionelt malerarbejde ude eller inde. Så er du sikker på, at du får professionelt malerarbejde og rådgivning med kvalitet og kompetence.

Vil du vide mere om hvem, der står bag En Rigtig Maler, så klik ind på www.malermestre.dk.

Læs mere om Professionelt malerarbejde
Malerarbejde udført at superligaen af danske malerfirmaer, medlemmer af Danske Malermestre.

Gode malertips

Medlemmer i Danske Malermestre kan give dig malertips og gode råd, der forbereder dig på malerarbejdet. En Rigtig Maler kan give gode tips om maleteknik, spartling af væg, filt, maling af loft, tapetsering eller inspiration til farvevalg. Find En Rigtig Maler, der kan give dig de gode malertips.

Vil du vide mere om hvem, der står bag En Rigtig Maler, så klik ind på www.malermestre.dk

Læs mere om Gode malertips
En Rigtig Maler giver dig gode malertips og gode råd til malerarbejdet.

Om os

Hos Danske Malermestre organiserer vi de rigtige malere. En Rigtig Maler har styr på malerfagligheden, overenskomster, arbejdsmiljøet, produkter, uddannelse og viden samt er dækket af vores garantifond. Malerfagets superliga, der har styr på tingene. Hvad enten du er privat eller erhvervskunde, så ved du, at du er på sikker grund, når du vælger et medlem af Danske Malermestre. Det kan du gøre på enrigtigmaler.dk

Vil du vide mere om hvem, der står bag En Rigtig Maler, så klik ind på www.malermestre.dk.

Læs mere om Om os
Hos Danske Malermestre organiserer vi de rigtige malere. En Rigtig Maler har styr på malerfagligheden, overenskomster, arbejdsmiljøet og produkter, uddannelse og viden og er dækket af vores garantifond.