HVEM KAN DELTAGE?

For at deltage i konkurrencen om Prisen for godt Malearbejde skal du sende os en begrundelse for, hvorfor malearbejdet i dit hjem fortjener prisen. Der bliver i udvælgelsen lagt vægt på malearbejdets kvalitet, brugen af farver og materialer. Vi skal selvfølgelig også have fotos med. Husk, at arbejdet skal være udført af et medlem af Danske Malermestre. Det er alene privatkunder, der kan modtage Prisen for godt Malearbejde for malearbejde, der er udført i 2018-2019.

HVEM KAN DELTAGE?

HVORDAN?

For at deltage i konkurrencen skal du sende billeder af det malearbejde, du har fået udført til:

sekretariatet@malermestre.dk.
Mærk din e-mail Prisen for godt Malearbejde.

Sammen med billederne skal du komme med en kort beskrivelse af det arbejde, du har fået udført. Du skal fortælle, hvorfor farverne er, som de er. Og hvis der knytter sig en historie til dit valg af farver, hører vi også gerne den. Vi skal have dine billeder senest 1. oktober 2019.

HVORDAN?

VINDEREN 2017

Der er farver udvendigt såvel som indvendigt i den klassiske Ejnar Packness-villa i Aalborg-bydelen Hasseris, som Vibeke og Jesper Panduro overtog i foråret 2017 – men det er de indvendige farver, som parret har modtaget Danske Malermestres Prisen for godt Malearbejde for i 2017.

LÆS ARTIKLEN
VINDEREN 2017